Oferte speciale WebMedia Braila

  1. CMS , site profesional de prezentare
CMS - sistem de management al continutului (Content Management System) - reprezinta o serie de proceduri folosite pentru buna administrare a datelor unui website . Datele pot fi: poze, documente, filme, numere de telefon, date stiintifice etc. , practic orice . Procedurile pot fi manuale sau online folosind un panou de control administrativ ce poate fi accesat cu ajutorul unei parole . Ele sunt creeate pentru a controla accesul la date (pe baza rolurilor de utilizator), depozita si recupera usor date, imbunatatirea comunicarii intre utilizatori.

CMS-ul este o parte aproape necesara oricui tip de afacere a zilelor noastre. Din pacate, acest lucru poate deveni un cosmar pentru personalul care nu poate avea abilitati high-tech.
Timpul este foarte important pentru majoritatea oamenilor, de aceea este bine sa aveti un CMS usor de utilizat si face exact ceea ce vreti dvs. Din acest motiv noi nu oferim un CMS standard , ci creem pentru fiecare client in parte o astfel de aplicatie care sa se plieze perfect pe necesitatile acestuia (tipul afacerii si in consecinta a site-ului pe care il realizam) , respectiv abilitatile de administrare a acestei aplicatii .

Un CMS poate de asemeni strange toate datele dintr-un sistem (baza de date) , iar utilizatorii pot cauta informatii folosind cuvintele cheie , expresii sau orice alte instrumente puse la dispozitie (in functie de specificul paginei de internet realizate) .

Template-uri atractive, organizarea paginii, actualizarea si design-ul ei sunt oferite pentru a crea imaginea pe care o doriti pentru compania dvs. O legatura buna intre creatie si publicare duce la un CMS usor de utilizat.
Comunicarea informatiilor pe internet devine din in ce mai importanta pentru majoritatea firmelor, considerata un atu pentru competenta. Bloguri, forumuri, indiferent de care aveti nevoie pentru afacerea dvs. este usor de pus in aplicare cu un CMS.
Alte beneficii ale utilizarii unui CMS sunt masurile ridicate de securitate, o reducere a duplicitatii de informatii si un sistem mai rational. Fie ca sunteti in cautare de elemente de comert sau pur si simplu a unui sistem de gestionare si o performanta mai buna, toate pot fi gasite intr-un CMS.
In ziua de azi, piata este competitiva, trebuie gasite metode de a rula afacerea fara probleme, usor si eficient.
Multe firme au descoperit ca CMS-ul este cel mai bun proeten la locul lor de munca. Fiind sub control, flexibil si fiabil, economisind si timp si bani, asta sunt beneficiile pentru orice companie. Urmatoarea persoana care poate descoperi avantajele unui CMS esti chiar tu !

  2. Aplicatii pentru agentiile imobiliare
Webmedia da posibilitatea creerii unei agentii imobiliare online, transformandu-se intr-un instrument puternic si eficace pentru gestionarea ofertelor imobiliare dar si crearea unei identitati pe internet pentru companiile cu acest profil.

Gestionarea ofertelor se va face centralizat si va putea permite obtinerea unor rapoarte imediate care sa puna in evidenta rezultatele firmei.
Aveti la dispozitie posibilitatea de a introduce noi oferte in baza de date, de a le edita sau sterge pe cele existente .Vizitatorii vor gasi astfel imediat oferta dorita, alegand tipul tranzactiei, tipul imobilului, zona, pretul, putand vizualizarea eventualelor poze, desigur nu si datele de contact ale vanzatorului sau adresa imobilului ... pentru ca intelegem deplin afacerea dumneavoastra .

Puteti renunta la vechea agenda in care va notati imobilele si terenurile pe care le aveti sub contract , sau dupa caz puteti renunta la vechile softuri pe care le utilizati in prezent , unele dintre ele chiar foarte scumpe . Aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune la internet care sa va faciliteze accesul la site-ul dumneavoastra (panoul administrativ pe care il puteti accesa doar Dvs. utilizand o parola) !

Contactati-ne pentru mai multe detalii !