Servicii de programare web la comanda (orientare client)

In principiu , paginile de internet sunt de doua feluri : statice si dinamice .
O pagina statica este aceea care , odata creata nu poate fi modificata decat manual (prin limbajul HTML sau orice alt format in care a fost initial creata pagina respectiva) . Aceasta pagina nu poate indeplini foarte multe functii nefiind programata ca atare .
Pagina dinamica sau inteligenta , este obtinuta cu ajutorul programarii web . Aceasta pagina poate indeplini de la caz la caz diferite functii , de la deja banalele formulare de contact online si pana la manipularea de baze de date , sisteme de autentificare (sisteme cu parola) , sisteme integrate de plati (microplati sau macroplati online) si asa mai departe .

Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii de programare web , indiferent ca este vorba de crearea unei aplicatii de la zero (orientare client / asa cum o doriti si o comandati dumneavoastra) fie putem lucra pe un sistem pe care deja il detineti , in vederea imbunatatirii performantelor sau a adaugarii de functii noi pe acesta .

Cele mai cunoscute si mai cerute aplicatii cu orientare client (programare la comanda) sunt site-urile de tip CMS (content management system) . Acestea pot fi construite la cerinta clientilor in functie de necesitatile acestora , de specificul activitatii si/sau a afacerilor pe care le desfasoara . In 99% din cazuri aceste sisteme nu au nevoie de asistenta la administrare , clientul (sau o persoana desemnata si autorizata de catre client) , cu ajutorul unei parole de acces , isi poate administra continutul propriului site (in functie de caz : modificare texte de prezentare , galerie foto , tarife practicate , produse , servicii , si asa mai departe) , fara sa mai fie necesara plata unui web-designer in acest sens (cum ar fi necesar in cazul paginilor de tip static pe care le mentionam undeva mai sus) .

Cateva exemple de site-uri de tip CMS , cele mai populare , ar fi urmatoarele : magazinele online , aplicatiile pentru agentiile imobiliare , aplicatii specifice hotelurilor si pensiunilor , aplicatii tip bloguri , licitatii online , catering (comenzi online) si multe altele .

Oricare ar fi natura afacerii pe care dumneavoastra o aveti, astazi nu mai puteti ignora cel mai important mediu de comunicare si informare: Internetul. Unii din potentialii Dvs. clienti sunt chiar acum undeva pe vreo pagina web, cautand informatii despre ceea ce ofera afacerea dumneavoastra. Vor gasi ei website-ul firmei dumneavoastra? Sau mai repede vor gasi informatii despre concurenta? Prezenta online este o necesitate pentru orice tip de afacere , iar detinerea unui spatiu (pagini) pe internet nu este un garant al succesului dumneavoastra . Cand creati firma luminoasa , bannerul stradal sau chiar banala carte de vizita sunteti foarte atenti la detalii . Asa trebuie procedat si in cazul paginei de internet , intrucat aceasta este o extensie in mediul online a afacerii dumneavoastra .
Din acest motiv , WEBMEDIA SRL va ofera servicii de calitate , atat de creare a layouturilor (design web) dar mai ales a programarii site-ului dumneavoastra , astfel incat acesta sa se plieze perfect pe activitatea pe care o desfasurati .

In concluzie , fie ca aveti nevoie de un office virtual online cu toate functiile aferente , fie ca aveti nevoie de un instrument cu care sa puteti comunica o informatie cu doar un click catre sute sau mii de parteneri de afaceri sau clienti pe care ii aveti , fie ca aveti nevoie de sisteme de chat - video conferinta , magazine online sau orice tip de alte aplicatii web (specific programare web) , noi va stam la dispozitie cu servicii de calitate !