Servicii oferite de WebMedia Braila

 

1. Servicii de design si redesign pagini de internet .
Nu aveti o pagina de internet ? Va putem crea noi una . Aveti deja o pagina web dar nu sunteti multumit(a) de aspectul sau performantele acesteia ? Nu e o problema ! Va stam de asemeni la dispozitie cu servicii de redesign !

Un site web de prezentare, asa cum spune si denumirea lui, are rolul de a prezenta un produs, un serviciu, o persoana sau o companie. Numarul paginilor interne ale unui site poate varia de la 1 la zeci, sute sau chiar mii de pagini.

Un exemplu de website de prezentare simplu, standard, ar avea o pagina de introducere, o pagina de contact, si 2-4 pagini de prezentare.
Un astfel de site web de mici dimensiuni poate fi realizat complet in HTML+ CSS, scripturile PHP si Java, fiind necesare doar pentru anumite functii sau pentru a da dinamism paginii (exemplu widgeturi de tip vremea , curs valutar , rezultatele loto , etc.) . Nu necesita un spatiu de gazduire sau un buget prea mare pentru creare, administrare si promovare.

La polul opus, atat din punct de vedere al costurilor cat si al dinamismului si interactivitatii, stau site-urile de prezentare realizate complet in flash. Animate, atragatoare si deosebite, aceste site-uri au insa unele dezavantaje. Unul dintre ele ar fi ingreunarea optimizarii SEO, de aici rezultand si dificultatea de a apare in rezultatele cautarilor pe Google sau alte motoare. Un alt dezavantaj il reprezinta faptul ca un site flash este limitat la un numar redus de pagini, cu cat numarul acestora este mai mare, pretul final al design-ului fiind mai mare. Exista insa si avantaje , cel principal fiind aspectul site-ului in sine .

O solutie intermediara ar fi un site dinamic, ce foloseste animatii flash, elemente statice, dar si scripturi Java sau PHP pentru interactivitate. In general un astfel de site web are banner-ul si meniul principal animat si o multime de elemente interactive care atrag vizitatorii si ii lasa pe ei sa decida asupra unor optiuni.

Pornind de la aceste 3 tipuri de site-uri de prezentare, putem crea un pachet personalizat dorintelor si nevoilor dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti cateva detalii despre dimensiunea proiectului, elementele dorite, si de ce nu, un model de site care va inspira. Noi vom veni cu o propunere de design deosebit, care sa placa si sa inspire la randul lui .

  2. Identitate vizuala / logo design
IDENTITATEA WEB poate fi reprezentata de un logo si un slogan.
Logo-ul este o imagine grafica, care reprezinta identitatea vizuala a unei firme si prezinta produsele sau activitatea acesteia in fata vizitatorilor, potentialii clienti. Logo-ul trebuie sa fie unic, pentru ca o firma sa se poata diferentia de celelalte si de a ii creea un loc aparte, functional, clar, lizibil, eficace.
Alaturi de un logo se afla si un slogan, dar nu in toate cazurile. Scopul sloganului este de a sprijini identitatea firmei.

Atunci cand realizezi un logo trebuie sa fii foarte atent la ce trebuie sa reprezinte si la ce va trazmite catre ceilalti. Fiecare linie, fiecare culoare trebuie aleasa cu atentie pentru ca la final sa iasa exact ce ne dorim. Logo-ul trebuie sa fie usor de recunoscut, scris cu fonduri lizibile, nu cu caractere care sunt greu de citit, identificat sau retinut, sa aiba personalitate, ca numai la o simpla vizionare a lui sa si spuna cateva cuvinte - in bine - despre firma respectiva.
Acesta trebuie sa fie prezent pe toate materialele promotionale, pentru a reprezenta firma, a fi identitatea ei.
A detine un logo, inseamna ca ai un mesaj important de transmis.

  3. Design promotional si ambalaje
Sunteti producator si aveti nevoie de un design atractiv si inovator pentru ambalajele dumneavoastra , sau doar doriti sa creati materiale promotionale pentru afacerea dumneavoastra (sacosi personalizate , carti de vizita , bannere stradale , etc.) , in acest caz va stam la dispozitie cu servicii de calitate si idei originale !

  4. Servicii de mentenanta web , gazduire si inregistrare domenii .
Pe langa serviciile de webdesign si optimizare web, oferim si solutii complete de gazduire.
Daca doriti sa va gazduiti site-ul intr-un mediu stabil si sigur, va recomandam sa aveti in vedere oferta noastra de gazduire web.

Mentenanta-hosting inseamna intretinerea si innoirea permanenta a bazelor de date dintr-un site( reprezentand totodata si succesul unei afaceri), suport tehnic online, si alte lucruri specifice necesitatilor fiecarui site in parte .

Mentenanta se realizeaza periodic si/sau la cerere, in functie de caz. Aceasta poate presupune lucrari de updatare a informatiilor existente pe site , adaugarea de continut nou (texte , imagini , produse , oferte , etc.) , lucrari de imbunatatire a performantelor bazei de date bazate pe feedback-ul celor care le utilizeaza , sau orice alte tipuri de lucrari specifice unui site de internet . Practic , ori de cate ori considerati ca este necesar sa imbunatatiti site-ul dumneavoastra , noi va stam la dispozitie cu serviciile noastre prietenoase si profesionale de mentenanta si update .

De asemenea, va oferim consilierea de care aveti nevoie pentru realizarea unui site care sa corespunda cererilor dvs..
Gazduirea unui site, ca sa fie sigura este recomandata sa fie realizata pe un server special destinat acestui lucru. Un server specializat presupune aflarea sa fizica într-un centru de date permanent conectat la internet, astfel site-urile vor fi disponibile non-stop , si de ce nu , un sistem de clastere care sa asigure o prezenta online 24 de ore din 24 .

Orice site de internet are nevoie de o adresa . Aceasta este de tipul www.adresaweb.extensie , unde extensia poate fi .ro , .com , .net si asa mai departe .

  DE CE SA-TI FACI UN SITE ?
Avantajele detinerii unui site de internet si ce poti face cu o astfel de pagina .

Un SITE sau Site-ul WEB este un document scris in text simplu, o colectie de pagini web, imagini sau/si videoclipuri, este gazduit pe cel putin un server de web, accesibil prin intermediul unei retele, cum ar fi Internetul sau o retea locala, avand o tema anume si care sunt legate intre ele prin hiperlink-uri.
SCOPUL unui site este acela de a usura legatura dintre cel care comercializeaza anumite servicii sau produse si potentialii clienti.
Firmele ar trebui sa considere site-ul ca pe un atu in fata concurentei.
Un site are foarte multe AVANTAJE, unele chiar importante, iar motivele pentru care sa-ti faci o pagina de prezentare pe internet ar putea fi urmatoarele :
* Site-ul este un instrument extraordinar de comunicare, fiind foarte eficient si popular. Poate fi considerat un "ghiseu" deschis non-stop, unde clientii se pot informa cu privire la serviciile si produsele promovate sau comercializate, noutati, structura organizatorica, programul de functionare, pagina web oferind cea mai buna si cea completa imagine a firmei tale. De asemenea poti afisa o cantitate infinita de informatii. Aveti la dispozitie 16 milioane de culori pentru a va reda produsele sau serviciile asa cum doriti. Astfel poti mentine in permanenta o legatura cu clientii tai 24 din 24, 7 zile din 7. In schimb ai o singura obligatie, aceea de a fi actualizat constant, de a introduce informatii noi.
Noii potentiali clienti, atat din tara cat si din strainatate, daca dispun de instrumente, vor folosi cu siguranta internetul pentru a cauta oferte de produse si servicii, internetul fiind un mijloc de informare mai sigur, rapid si comod.
Neavand un site creezi posibilitatea celorlalti furnizori sa-ti "fure" clientii.
* Este un agent de vanzari foarte eficient, fiind cel mai puternic mod de a prezenta imaginea unei firme. Un site are nevoie, in primul rand, sa fie gasit, adica sa fie promovat cum trebuie si optimizat pentru motoarele de cautare( Google, Yahoo, MSN) si sa comunice o idee, aducand mai multi vizitatori dupa un numar de cuvinte cheie importante pentru scopul respectiv, astfel iesind in evidenta.
Precum un agent de vanzari, site-ul trebuie sa arate profesional, ingrijit si sa ofere incredere. Acesta face legatura intre dumneavoastra si potentialul client.
* Pagina web este un magazin cu rezultate exceptionale. Realizarea unui site ar trebui vazuta ca o extindere a afacerii pe piete noi, largindu-se orizontul in vederea atragerii diferitilor clienti, unde concurenta este mai mica.
Pentru a avea profit trebuie sa aveti rabdare, timp si bani si vanzarile vor aparea.
Realizarea unui site reprezinta si un avantaj din punct de vedere economic, reducand cheltuielile pe pliante, brosuri, cataloage. Asadar reclama firmei dumneavoastra se face mult mai simplu si fara prea multe cheltuieli.

  Ce poti face cu un site ?
Orice ! Site-ul poate fi un portal prin care partenerii de afaceri , clientii , angajatii si asa mai departe pot afla care sunt noutatile . Site-ul poate avea o zona protejata cu parola (in care nu pot avea acces decat persoanele agreate de dumneavoastra) si in care sa se afle diverse fisiere sau comunicate catre cei care au acces (liste de preturi si tarife , decizii , etc.) , sau poate fi o baza de date cu elemente dintre cele mai diverse in functie de specificul afacerii dumneavoastra (stocuri , contracte in cazul agentiilor imobiliare , informatii specifice in cazul agentiilor auto , si asa mai departe) .

Pagina web poate fi de asemeni folosita pentru comenzi online , fie ca este vorba de servicii de tip catering (restaurant , fast food , pizza , etc.) , fie ca este vorba de magazine online ceva mai complexe .

Pe pagina dumneavoastra de internet puteti avea estimari de cost . Astfel clientul poate sa faca o estimare de cost a produselor sau serviciilor dumneavoastra pentru a avea o idee preliminara .

In concluzie , site-ul de internet poate fi orice va doriti . Ideea este extrem de simpla : dumneavoastra comandati pagina de internet cu functiile pe care le considerati necesare , iar noi executam lucrarea !